Politik

Bygg ditt lösben eller ett helt hus med en 3D-skrivare istället för med hammare och såg

[print_link]

Inte din farsas 3D-skrivare.

När man ska bygga ett lösben eller ett hus eller lampor, dörrhantag, handväskor, parfymflaskor eller vad som helst så börjar man med en ritning och sen ger man ritningen till några ingenjörer som vrider och vänder på ritningen och sen säger dom hmmm och sen blir dom klara efter någon månad eller ännu längre.

3D printing är en metod som gör det möjligt att skapa fysiska objekt direkt från specifikationer och ritningar helt utan spik och hammare och en massa Lettiska byggjobbare.

Det är tillverkningsindustri med ett musklick istället för hammare, spik och, ja, jobbare. Precis som alla data nu digitaliseras så är det inte så konstigt att ritningar och specifikationer också kommer att kunna förstås och manipuleras av digitala maskiner, s.k. 3D-skrivare.

 

[tags]3D Skrivare, 3D printing, Bespoke Innovations[/tags]

2 thoughts on “Bygg ditt lösben eller ett helt hus med en 3D-skrivare istället för med hammare och såg

  1. Björn Nilsson

    Oerhört intressant. Detta är tekniska nyheter som skulle få gamla tiders teknikfrälsta socialister att slå klackarna i taket och ropa “paradiset är nära”. Du är vad jag vet en av väldigt få bloggare på vänsterkanten som presenterar nyheter av det här slaget. “Keep up good job” eller hur det nu är man säger!

Comments are closed.