Politik

Är Iridovirus och Microsporidian-infektioner lösning på den stora bi-döden i USA?

Den stora bi-döden i USA är en katastrof inte minst för jordbruket här i Kalifornien. Men nu, som Kirk Johnson skriver i New York Times, så kan man vara en lösning på spåren: Honeybee Killer Found by Army and Entomologists – NYTimes.com

 

Länkar:

[tags] Bi-döden i USA, Bees in the United States, Bees in the United States [/tags]

One thought on “Är Iridovirus och Microsporidian-infektioner lösning på den stora bi-döden i USA?

  1. Kurt

    Intressant att se att även Amerikanska militären är med och studerar problemet. När vi tänker på biologisk krigföring, så tänker man oftast på någon sjukdom som direkt skall drabba människor. Men ekonomiskt kan det vara väl så effusivt att sprida sjukdomar som drabbar husdjur eller grödor!

Comments are closed.