Politik

Microsofts Windows Phone 7, inte bara en kopia av iPhone och Android

Microsoft Windows 7 Phone med sitt annorlunda gränssnitt. Klicka på bilden

Microsoft har alltså lanserat sin nya perksärmsmobil Windows Phone 7 och även om Apple och Google kanske inte har mycket att oroa sig för så här på dag ett så står det redan klart att Microsoft har fördelar som varken Apple eller Google har, nämligen miljoner användare av Windows, däribland många företagsanvändare som mycket väl kan komma att migrera till Windows Phone 7. Integrering med Office och Windows Moln-platform Windows Azure är andra plus inför framtiden.

Nick Bilton recenserar Windows Phone 7 i New York Times: Microsoft Unveils New Windows Phones – NYTimes.com

 

Axplock från den nordiska pressen:
DN.se – Nyheter – Toppnyheter,
SvD – Senaste nytt, Aftonbladet: Sveriges nyhetskäl, digi.no

Länkar:iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One htmlentities(iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One)

[tags] Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G, Google Nexus One, Augmented Reality, Förstärkt verklighet, Tryckskärmar,Cydia, Pekskärmsmobil,Windows Phone 7 [/tags]