Politik

Evernote, Silicon Valleys coola Android-app i datormolnen


Evernote på min Android-mobil. Klicka på bilden.

Det finns ett oöverskådligt antal appar för Android, även om dom ännu kanske inte är riktigt lika många som för iPhone.

Många är kul, en del är verkligen coola. som svenska realtidsvideoföretaget Bambusers Android-app, som är den jag använder när jag tar videon med min mobil härifrån Silicon Valley (Titta längst ut till vänster för de senaste).

Jag har just hittat en app som faktiskt är riktigt bra, även om den är rätt enkel: Evernote. Man kan skriva minneslappar till sig själv och spela in minnes-audio till sig själv och sen sparas filerna automatiskt i datormolnen,

 

Länkar:iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One htmlentities(iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One)

[tags] Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G, Google Nexus One, Augmented Reality, Förstärkt verklighet, Tryckskärmar,Cydia, Pekskärmsmobil, Evertnote[/tags]