Politik

Kan 8Pen göra det enklare att texta i mobilen?


[print_link]

Att bli av med det idag helt föråldrade tangentbordet har visat sig vara svårare än man kunde tro.

Och det leder till allvarliga problem. Jag själv har väldiga problem med att skriva på min Nexus One eftersom jag har stora fingrar. Man har gjort försök med Swype från Seattle och nu kommer ännu ett försök att göra det enklare att skriva på de pyttesmå mobilerna. Kolla videon ovan.

Nick Bilton skriver i New York Times:If the Keyboard on Your Mobile Phone Is Driving You Crazy, Help May Be on the Way :

Some people are born with a knack for typing quickly on a mobile phone, clacking away at a virtual or physical keyboard as if it were attached to a desktop computer. But if you weren’t, there may be help, from 3qubits, a mobile phone software company started by two PhD mathematics student at Cambridge University in England.

 

Axplock från den nordiska pressen:

SvD – Senaste nytt,digi.no, digi.no, digi.no, NyTeknik – Senaste nytt, NyTeknik – Senaste nytt, NyTeknik – Senaste nytt, ITavisen.no

Länkar och källor
iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One htmlentities(iPhone, Blackberry, Nokia, HTC, Nexus One

[tags]Mobile Internet, iPhone, Blackberry. Smartphones, Smarttelefoner, Motorola, Ericsson, Palm Pre, GSM EDGE, UMTS, CDMA2000, DECT, WiMAX, Apple, Google, Nokia, Qt, Webkit, T-Mobile myTouch 3G, Google Nexus One, Augmented Reality, Förstärkt verklighet, Tryckskärmar,Cydia, Pekskärmsmobil,8pen,3qubits[/tags]