Politik

Se upp iPad, Samsungs Galaxy Tab blir en storsäljare

Apples iPad håller snabbt på att få konkurrens, vilket inte är konstigt med tanke på hur enastående framgångsrik Apple har varit sen lanseringen i april 2010. Apple sålde tre miljoner iPad under de första 80 dagarna.

Samsungs Galaxy Tab är betydligt mindre än Apples iPad och det kan vara en fördel för många anser att Apples iPad helt enkelt är för stor för att vara enkel ta med sig. Om någon har några åsikter i den frågan så kommentera gärna.

Shin Hyon-hee skriver i Korea Herald om Samsungs Galaxy Tab: Galaxy Tab global sales top 600,000 units

Samsung Electronics Co. said Sunday it has sold more than 600,000 units of its tablet PC globally just a month after its launch. The 7-inch Galaxy Tab was first released in Italy in mid-October, challenging the global dominance of Apple Inc.’s 9.7-inch iPad.

 

Axplock från den nordiska pressen:

DN.se – Nyheter – Toppnyheter,
Expressen: Nyheter, VG RSS, Resumé: Nyheter, ITavisen.no, ITavisen.no,