Politik

Garanterat heterosexuella amerikanska soldater ska vinna Kriget mot Terrorismen

[print_link]

Garanterad heterosexuell amerikansk soldat jagar möjligen homosexuella gerillasoldater i Irak

Kampen för att integrera den amerikanska krigsmakten fortsätter. Precis som det tog decennier innan man tillät personer med ett något avvikande hud-pigment att dö för sitt land så gör republikanerna idag allt det överhuvudtaget kan för att stoppa öppet homosexuella människor att dö för USA i Kriget Mot Terrorismen.

Mark Thompson skriver i kampen om att integrera den amerikanska krigsmakten:

Senate Majority Leader Harry Reid criticized Republican opponents of the change, who were able to thwart Democratic efforts to bring up the proposed repeal for a vote as part of next year’s defense bill. “Repealing would make our military stronger —

 

Axplock från den nordiska pressen:

DN.se – Världen

[tags]Pentagon, Kriget mot Terrorismen , Homosexuella i Pentagon [/tags]