Politik

SVT:s Anna Hedenmo om det sjuka Bernadottefjäsket

[print_link]

Jag är glad att se att jag inte är den ende som ser paralleller mellan hur Nordkorea rapporterar om sin diktator och hur svenska medier och speciellt SVT rapporterar om Victoria Bernadotte.

Något mer förljuget, inställsamt och rent sjukt fjäskigt tror jag faktiskt inte finns någonstans utanför Nordkorea.

Fjäsket handlar mest om Victoria som verkar kräva att ständigt stå i händelsernas centrum trots att hon lätt skulle kunna be pressen att ändra ton och trappa ner på de ständigt insmickrande lismandet. Men det gör hon inte.

Varthän hon och hennes man än beger sig så kommenderas skolbarn ut precis som i Nordkorea och det bryter omedelbart ut en “rojalistisk yra” (hörrni ungar, vifta med flaggorna, mera, skrik högre för fan!!!).

Vickan är en världskändis, superintelligent, språkkunnig, välklädd och hon drar in miljardbelopp till den svenska statskassan bara hon visar sig. Vad hon kan, vad hon vet, hur hon för sig. Kvinnor niger och vuxna män gråter öppet när hon visar sig.

Johan Nordström skriver i Aftonbladet om Anna Hedenmo kritk av SVT:s lismande och öppna kungafjäsk som nu nått Nordkoreanska proportioner: SVT gravidbråkar
redan om Victoria
:

 

[tags]Republikanska Föreningen,Bernadotte, Bertil Hult Victoria mutbrott, Gunnar Stetler, Hovet mutor, Kronprinsessan och USA, Kronprinsessan Viktoria och USA, Kungahuset, Kungahuset och USA, Kungen och USA, Mutskandal Hovet, President i Sverige, Prinsessbröllopet, Rojalister i Sverige, Royal wedding Sweden, Swedish royal family, Swedish royal wedding, USA och Kungen, Varumärket Sverige, Varumärket Sverige i USA, Victoria Mutbrott, Victoria och Daniel[/tags]