Politik

Sex i San Francisco: 7th San Francisco Sex Worker Film & Arts Festival


Klicka på bilden.

Medan de amerikanska Sydstaterna och Mellanvästern har gjort sig kända som puritanismens sista fäste i västvärlden, ett västligt Iran med biblar istället för burkor, med präster istället för mullor, så är San Francisco mer som Sverige och Västeuropa vad sex och samlevnad beträffar.

Nu är faktiskt USA litet mer komplicerat än så om man ska vara ärlig. Storstäderna i Sydstaterna och Mellanvästern är ofta rätt liberala; det är mest ute på den dystra amerikanska vischan som allmogen är allt annat än brådmogen. Utom i Iowa om vi får tro gårdagens inlägg.

 

Axplock från den nordiska pressen:

SvD – Senaste nytt,
GT: Nyheter, ITavisen.no,

[tags]Alcatraz, Castro, Dataföretag i San Francisco, Gavin Newsom, Golden Gate, Market Street, Pier 39, San Francisco, San Francisco Bay, SOMA, Turist i San Francisco , Sjölejonen i San Francisco, IT i San Francisco, University of California at San Francisco, Sex in San Francisco,The San Francisco Sex Worker Film and Arts Festival[/tags]