Politik

Arabesk med dadlar, shejker, kameler, odalisker och glödhett sex i hjärtat av Silicon Valley

Dadelpalm dignande med dadlar i Silicon Valley. Foto Det Progressiva USA. 19/8/2011.

Bilden ovan, av en dadelpalm dignande med dadlar alldeles i närheten av där jag bor här i Silicon Valley för tankarna till Arabien, till klassiker som Ture Sventon i Öknen, till Bonzo Dog Doo-Dah Bands odödliga Alibaba och sist men inte minst, till en av de mest erotiska och klassiska arabesker som jag någonsin har läst.

Nu kör vi:

Adelaide Mildred Jönsson låg på erotomanen i sjurumstältet och väntade på sin brudgum shejk Montu Ben Alkali. Flamman brasade muntert i spisen och himlen var mörkblå som bläck och det var så iskallt ute att man kunde kyla ägg. Adelaide var en förtjusande tavla där hon låg i sin brudklänning. Hennes ögon voro klara som två utslagna fönsterrutor. Musklerna lekte som maskar under hennes skinn. Håret var som ett knippe manstjockt ål och hennes fötter voro som alabasterkrukor.

Plötsligt stod shejk Montu i tältet. Hans ögon voro som masur. Han var alldeles brun i ansiktet av snus och om man tittade under manteln var han stor som Kolossen på Rhodos. Som alla äkta araber bar han kamelhårsunderkläder, endast hans hår var marmorbleka.

Med rödkantade ögon gnuggade han sina härder av längtan, vaggade fram och slog skjortärmarna om henne.

Med en van gest löste han upp hennes korsband och bände upp korsettskyddaren……Med stammande läppar skallrade han: Din hals är som ett Eiffeltorn.. din midja som foten av en mindre minaret.”

Hon kände hur hon skrumpnade i hans armar, men han bara fortsatte “Oh dina ögon äro blå som spårvagnar…. du har världens åttonde undersärk.”

Han slök henne ånyo i sin famn och genombävade henne. Hennes ögon vore förknippade med hans när hennes tår tillrade över hans kinder.

Det gick kalla isnålar utefter vommen och hon kände sig som i sjunde våningen. Hon försjönk i ett hav av vällukt, hon såg solar i sitt mellangärde, det självde i hennes fötter, hennes strumpor glödde under hälarna och hennes mandlar brände. Så lågo de länge och dadlade tills shejk Mondu gick ut och räknade polstjärnan…” Från Urminnesblandaren sid 80-81.

Länkar Blandaren.se

[tags]Silicon Valley, Dadlar i Silicon Valley, Sex i Silicon Valley, Blandaren [/tags]

2 thoughts on “Arabesk med dadlar, shejker, kameler, odalisker och glödhett sex i hjärtat av Silicon Valley

  1. Peter Andersson

    Jag hade ingen aning om att dadelpalmar gav SÅÅÅ mycket frukt, eller är detta enstaka exemplar unikt? Om inte så borde ju dadlar vara en basvara i stil med veta, majs och ris i hela världen. What’s the catch? Tar det femtio år innan träden börjar ge frukt ifrån sig eller något?

    1. Lennart

      Peter: Jo det har dom, det här är helt normalt häromkring. Tror dock inte att man skördar dom här, de här palmerna används mest som prydnad utanför affärer och köpcentra. Dom kommer körande med palmerna på stora lastbilar och smäller upp dom på några timmar.

Comments are closed.