Politik

En spännande ny knapp öppnar möjligheter till att sponsra och donera till USAbloggen

Som Sveriges mest folkkära, kontroversiella, disruptiva, provokativa och inte minst olästa blogg, så är USABloggen med över 11 000 inlägg och ett i det närmaste oändligt antal vassa och inte minst förödande kommentarer nu snart inne på sitt åttonde år av att belysa, kritisera, förvilla och desinformera, eller det kanske skulle vara desinfektera, om dagens amerikanska samhälle och hur det är att bo här i Silicon Valley i Kalifornien.

Den som undrar vem som egentligen läser den här bloggen kan läsa mer under Om Bloggen, men typiska kommentarer från kända personer är t.ex., från Fredrik Reinfeldt i Gomorron Sverige i SVT nyligen: “jag har aldrig ens hört talas om USABloggen”: Vita Huset “No comments, since that might jeopardize the peace negotiations in the Middle East”, Kungen under riksmötet som sade sig vilja “Vända blad och löv när det gäller USABloggen” och inte minst utbildningsminister Jan Björklund som ser USABloggen som ett existentiellt hot mot hela västvärlden.

Den noggranne iakttagaren har säkert upptäcka den nya lilla “Donera-knappen” längst upp till höger. Jag lade till den mest för att jag ville lära mig hur PayPal fungerar och hur man kopplar upp en sån knapp till sin blogg. Om någon skatteflyktig mångmiljonär med hjärtat och plånboken på rätt ställe vill använda den, jättekul.

[tags]Donera till USABloggen, Bloggosfären, Bloggar och PayPal [/tags]

3 thoughts on “En spännande ny knapp öppnar möjligheter till att sponsra och donera till USAbloggen

  1. Gregor

    jag ville lära mig hur PayPal fungerar

    Fråga Wikileaks så får du se hur PayPal fungerar. Pga detta har jag avslutat mitt PayPal-konto, vill inte ha med PayPal att göra – det blir inget bidrag från mig.

Comments are closed.