Politik

Uncrunched, Michael Arringtons nya teknologiblogg sätter fart

Klicka på Michael Arringtons nya teknikblogg Uncrunched.
Efter att ha sålt sin kända blogg Techcrunch till AOL och sen tvingats ut av Arianna Huffington så har Michael Arrington nu startat Uncrunched, en ny teknologiblogg som många med mig tror kan komma att konkurrera ut Techcrunch.

Bloggar är precis som kinesiska restauranger, allt beror på nyckelpersonen, vilket är bloggaren när det gäller bloggen eller kocken när det gäller den kinesiska restaurangen. Dvs det är inte enbart nyheterna vi vill ha, vi vill ha dom presenterade med de rätta kryddorna. Och Michael Arrington är en superb bloggare som dessutom har ett fantastiskt kontaktnät eller socialt nätverk som vi säger idag.

En blogg som man från och med nu absolut måste läsa.

Axplock från den nordiska pressen:

Nyheter – Nyheter

[tags]Techcrunch, Crunchbase, Uncrunch, Michael Arrington, Bloggar, Gigaom, IT-teknologi Silicon Valley [/tags]