Politik

Alla rullbrädeentusiasters våtdröm: Chaotic Moon Labs Board of Awesomeness

Det är en sak att bygga sin egen dator, det är en helt annat sak att bygga ett datorkontrollerat rullbräde som det ovan med en Samsung Windows 8 röstkontrollerad surfplatta plus en Microsoft XBox 360 Kinect som gör det möjligt att kontrollera rullbrädet med gester.

Så här skriver Chaotic Moon Labs på sin hemsida: Chaotic Moon Labs Board of Awesomeness

Using a motorized longboard custom rigged with a Microsoft Xbox 360 Kinect device, Samsung Windows 8 enabled tablet with full voice control (yep, the one that’s not yet released), a phidget interface module, and all terrain tires, we took Project Sk8 to the streets to show how we’ve revolutionized Kinect by re-engineering it to not only respond to movement but use that movement to operate something other than a gaming avatar.

Häftigt, finns det något annat ord för det?

Axplock från den nordiska pressen:

Nyheter – Nyheter

[tags]Chaotic Moon Labs, Board of Awesomeness, Rullbräden [/tags]