Politik

All You Need Is Love, fattiga koreanska bönder, omöjliga svenska män, medelålders svenska kvinnor, amerikanska nördar…

När mitt plan från USA landar på Arlanda så brukar Bankokplanet landa samtidigt, och ut väller något hundratal omöjliga svenska män åtföljda av lika många mycket charmiga thailändska kvinnor.

Jag har alltid undrar om det någonsin har hänt att en svensk kvinna har hittat kärleken med en Thailändsk man i Thailand, men har avfärdat tanken som alltför bisarr.

Tills jag av en händelse hittade en, och sen en hel uppsjö av artiklar om svenska medelålders kvinnor som reser på kärlekssemester till Gambia: Hit åker svenska kvinnor för sex

Aftonbladets Karin Ahlborg och Urban Andersson rapporterar från Gambia – landet dit svenska kvinnor reser för att köpa sex
Jag är 52 år och till äktenskap ledig.
Anbuden haglar.
Vad bryr sig en ung friare om veckig mage och gäddhäng när fickan är full av pengar?
Jag skulle kunna köpa en man i den ­fason jag önskar i Gambia.

Jag kan inte låta bli att le. Där ser man. All you need is love. Du kanske inte är mycket värd på den svenska marknaden, men i Thailand, Gambia, Brasilien, eller var det vara må, där är du eller i varje fall dina pengar, värd någonting.

I Sydkorea kan fattiga bönder inte hitta koreanska fruar så man hittar dom istället i Vietnam. På Taiwan kan en fattig bonde alltid hitta en fru i Filippinerna. Här i Silicon Valley så är favoritlandet för de omöjliga nördar som man hittar i vartenda kvarter Ryssland, Brasilien och Kina i den ordningen.

Jakten på blonda och blåögda svenska flygvärdinnor och pigor verkar ha avtagit något allteftersom den svenska synden från 1960-talet har förlorat sin fascination för amerikanerna.

Det är ett intressant socialt fenomen med status, pengar och förhoppningar om ett bättre liv i den första världen. Ett fenomen som omfattar hundratusentals om inte miljoner människor.

Och som man inte ofta talar om.

Pressklipp:
Aftonbladet, Unga kvinnor i USA dricker mycket,Unga kvinnor i USA dricker mycket

[tags]Sexköp i Thailand, Sexköp i Gambia, Utländska fruar i Silicon Valley [/tags]

3 thoughts on “All You Need Is Love, fattiga koreanska bönder, omöjliga svenska män, medelålders svenska kvinnor, amerikanska nördar…

 1. Christer W

  Jo, de har mycket att erbjuda, klamydia, gonorré, hiv och annat smått och gott.
  Inte så sällan hittar man damerna senare på t.ex. Hud och Ven på Sös.

 2. Peter Andersson

  Att svenska kvinnor åker till Gambia har varit allmänt känt här hemma i minst en generation och har antagligen bidragit till att inte ens våra värsta manshatarfeminister numera bråkar särskilt högljutt om hustruimporten från Thailand, det kan muttras lite symboliskt i någon tevesoffa ibland när omständigheterna och dramaturgin så kräver men eftersom det täcka könet inte har rent framför egen dörr på samma område så är det numera en politisk ickefråga.

  1. Lennart

   Peter,
   Ja där ser man vad jag har missat, har hört ett knyst om det. Och varför Gambia av alla länder undrar man. Det är ju pyttelitet och kan väl inte ha mycket att erbjuda. Ja utom kärlek då alltså.

Comments are closed.