Politik

Att landa i San Francisco: superb video av Airbus A380 under inflygning över Golden Gatebron och Silicon Valley!

Alla som har flugit till San Francisco känner igen inflygningen på den superba videon ovan. Man kommer för det allra mesta inflygande norrifrån, planet svänger till vänster och kommer ner över Golden Gatebron och fortsätter sen ner förbi San Francisco-flygplatsen och ner till San Jose. Ännu en kraftig sväng, igen till vänster, och sen svänger planer 180 grader och kommer inflygande över San Franciscobukten. Lägre och lägre över vattnet tills man landar från söder med en duns på San Francisco-flygplatsen.

Vad som gör den här videon så fantastisk är att den visar hela inflygningen från cockpit, något som få passagerare får se.

Pressklipp:

[tags]San Franciscoflygplatsen, Att flyga till San Francisco, San Francisco Flyg, Silicon Valley Flyg. [/tags]