Politik

Vad man man inte göra med ett par kalsonger? Kalsongman stoppar X2000-tåget!

Att SJ inte kan få tågen att gå i tid vet redan den minsta knatte. De flesta småknattar vet också att det för tre år sen förekom en s.k. kalsongbombare som hade gömt dynamit i sina kalsonger och försökte spränga ett flygplan i luften. Något man definitivt inte bör ge sig in på.

Men nu kommer den sensationella nyheten att en man har lyckats lamslå hela tågtrafiken i Göteborgsdraken enbart med sina kalsonger! Det behövs som bekant inte mycket att lamslå den svenska tågtrafiken. Några regnstänk i Halland kan lamslå tågtrafiken i hela södra Sverige och delar av Norrland. Ett mindre snöfall i Norrbotten, fel på banvallen i Krylbo, alla lok som ideligen går sönder, en lokförare som får fnatt. Allt kan hända. Men att män nu har utvecklat tekniken att stoppa hela tåg renbart med sina kalsonger är en nyhet, och sannerligen inte en positiv nyhet.

Ida Gustafsson har detaljerna om kalsongmannen i Olskroken i Göteborg Kalsongman stoppade X2000-tåg

Vid tolvtiden i dag stoppade polisen all tåg- och spårvagnstrafik vid Olskroken i Göteborg.

Orsaken var att en lättklädd man synts i spåren. Larmet kom till polisen strax efter 12-tiden.

– Vi får då tips om att det var en person, en man, bara iklädd kalsonger som står på spåret, säger Björ Blixer, presstalesman på polisen i Västra Götaland.

Förutom att stoppa all tåg- och spårvagnstrafik förbi Olskroken skickade polisen dit patruller för att leta reda på mannen i spåren. Och en helikopter skickades upp i luften för att lokalisera honom.

Det här är uppenbart början till en kapprustning mellan SJ och kalsongmarodörerna. Alltefter som SJ sätter in attackhelikoptrar, drönare och snabbare tåg, så utvecklar kalsongmännen ständigt mer högeffektiva kalsonger. Inget vet hur det här kommer att sluta.

Klart är att man tar livet i sina egna händer om man ger sig ut på en aldrig så kort tågresa, eller ett aldrig så kort besök till närmaste kalsongbutik. Som Kalsonger R US.

Vi kan också vänta oss är att alla män som reser tåg, inklusive lokförarna och konduktörerna, först måste klä av sig in på bara mässingen, precis som på flygplatserna.

[tags]Kalsonger och tåg, tåg och kalsonger [/tags]

2 thoughts on “Vad man man inte göra med ett par kalsonger? Kalsongman stoppar X2000-tåget!

  1. Peter Andersson

    Det är ju tyvärr inte ovanligt att folk tar livet av sig genom att hoppa framför tåget så det kanske finns mer tragik bakom den där storyn än vad som först framgår. Just saying…

    1. Lennart

      Peter: Jo du har säkert rätt. Jag bara reagerade på att journalisten som skrev artikeln nödvändigtvis måste nämna att han bara var klädd i kalsonger.

Comments are closed.