Politik

Den perfekta julklappen för alla surfplatteägare: Photive CYREN trådlös bluetoothhögtalare

Alla surfplatteägare vet hur lätt det är att läsa tidningen, böcker och tidskrifter på sin lilla surfplatta var man än befinner sig.

Men antag att du sitter i vardagsrummet och vill lyssna på musik på Spotify, ja då låter din surfplatta mer som en hes tonåring som just har kommit i målbrottet.

Visst, du kan använda hörlurar, men då kan du inte dela med dig av musiken. Så vad är svaret?

Min äldste son köpte nyligen en Photive CYREN trådlös bluetoothhögtalare till min fru, och jag måste säga att jag är imponerad.

Man sätter på den lilla högtalaren som är batteridriven, och sen sätter man på Bluetooth på sin surfplatta eller mobil. Surfplattan hittar snabbt din högtalare och du an välja den under Bluetooth på settings på surfplattan.

Sen är det bara att tuta och köra eller tuta och höra. Om du t.ex. spelar musik från Spotify så kan dina nära och kära höra vad du lyssnar på, och ljudet är mycket bra.

Jay Brewer recenserar den här högtalaren på Soundsnob.com:Photive CYREN Portable Bluetooth Wireless Speaker Review

The short version of this review is: I love this portable Bluetooth wireless speaker and you should add it to your shopping cart and buy it now! If you’re looking for a portable Bluetooth wireless speaker for on the go or smaller room then this speaker is for you.

Och det bästa är att priset är $50, alltså överkomligt. Intressant är också att den kommer med en inbyggd mikrofon, något som jag ännu inte har haft chans att testa.

Om någon redan använder en sån här pryl eller någon annan liknande vore det intressant att höra.

Pressklipp:

[tags]Photive CYREN, Bluetoothhögtalare, Högtalare till surfplattor [/tags]

2 thoughts on “Den perfekta julklappen för alla surfplatteägare: Photive CYREN trådlös bluetoothhögtalare

    1. Lennart

      Hej Lennart, whao, det var jättebilligt. Det är en kul pryl som jag aldrig hade tänkt på om inte min egen son hade tipsat mig om den. Och kolla att använda den inbyggda mikrofonen.

Comments are closed.