Politik

I en torpedväst från Silicon Valley-baserade The North Face kan du skjuta älg och samtidigt komma in på barerna kring Stureplan

Bilden är klickbar

Min äldste son har just varit på besök för Thanksgiving och bl.a. givit mig en sån här cool torpedväst från The North Face. The North Face The North Face grundades så tidigt som 1968 i San Francisco och är ett mycket populärt märke för utomhuskläder.

Eftersom jag snart ska till Nobelfesten i Stockholm, inbjuden av självaste drottingen, så undrar jag om jag kanske kan bära den här där ovanför eller under fracken?

det verkar tyvärr inte som om The North Face säljer frackar, i alla fall inte för inomhusbruk.

[tags]The North Face, Mode för män i Silicon Valley [/tags]

4 thoughts on “I en torpedväst från Silicon Valley-baserade The North Face kan du skjuta älg och samtidigt komma in på barerna kring Stureplan

 1. Christer W

  Ska tillägga att nuvarande ägaren är ett svenskt så kallat riskkapitalbolag. Några andra bolag som ingår i det så kallade riskkapitalbolagets intressesfär.

  Ålö AB
  Apotek Hjärtat
  AGR
  Byggmax
  Carnegie Investment Bank
  Dustin
  Ferrosan
  Meyn
  PaloDEx
  Papyrus
  Relacom
  Åkersgruppen

 2. Christer W

  Lennart, det är ett nästan 150 år gammalt norskt företag som numera är utlandsägt.
  Det började med att tillverka oljerockar och andra arbetskläder. Numera är de mycket stora på syntetiska fritids- (segling) och sport-kläder.
  Jag skulle tro att i stort sett att varenda nordbo har något Helly Hansenplagg i sin garderob, för min del är det sockor att ha i cellgummikängorna.

Comments are closed.