Politik

John Kerry på World Economic Forum i Davos om USA:s utrikespolitik.

World Economic Forum grundades 1971 och är mest känd för den årliga konferens i Davos i Schweiz som samlar några av världens mäktigaste beslutsfattare inom politik och näringsliv. Arrangören för World Economic Forum är en schweizisk ideell stiftelse, med säte i Cologny, Genève.

Vi befinner oss i en helt ny värld där vi vanliga människor kan vara med på möten som det i Davos och se och lyssna på de många högintressanta anföranden som ges där.

Som John Kerrys föredrag om USA:s utrikespolitik.

Jag gav inte mycket för Hillary Clinton som utrikesminister, men jag måste erkänna att jag är imponerad av John Kerry. Han gör allt han kan med de kort han har och han är utan tvekan en av USA:s genom tiderna allra mest kunniga utrikesministrar.

[tags]Davis, John Kerry Davis, World Economic Forum Davos [/tags]