Politik

I skuggan av Super Bowl den andra februari 2014: Män i trikåer i San Francisco!

Ett av USA:s största sportevenemang, den 48:e Super Bowl genom tiderna och den 44:e finalmatchen i National Football League spelas den andra februari MetLife Stadium i New Jersey.

Det blir Seattle Seahawks som spelar mot mot Denver Broncos.

San Franciscobor kan för fjärde året i rad njuta av en fotbollskomedishow, visste ni att det finns såna, med den oefterhärmliga namnet The 4th Annual Super Bowl: Men in Tights

Edw Lynch skriver på Laughing Squid: The 4th Annual Super Bowl: Men in Tights, A Football Comedy Show in San Francisco

The 4th annual Super Bowl: Men in Tights, a live comedy show set against the backdrop of the Super Bowl, takes place February 2, 2014 at the Roxie Theatre in San Francisco. The show is hosted by comedians David Cairns, OJ Patterson, and David Gborie and will feature a revolving lineup of special guests from San Francisco’s sketch and improv scene. Super Bowl: Men in Tights is presented by SF IndieFest. Tickets are available here.

Den perfekta platsen att njuta av Superbowlen eller i alla fall av roliga män i trikåer.

Pressklipp:
Expressen,HD, SvD,SvD

[tags]I skuggan av Super Bowl den andra februari 2014: Män i trikåer i San Francisco! [/tags]

2 thoughts on “I skuggan av Super Bowl den andra februari 2014: Män i trikåer i San Francisco!

 1. Peter Andersson

  Jag har på andra bloggar sett att man också gör stor sak av att det i år är lag från de enda två stater som legaliserat marijuana som möts – the grass will be smoking hot.

  För övrigt undrar jag vad du menade häromdagen med att det finns en debatt i USA om medborgarlön – du vet naturligtvis mycket mer än mig men jag hade hittills fått intrycket att man inte kommit längre än till generell sjukvård och Obamacare ännu, knappt det ens i många delstater.

  1. Lennart

   Peter: Jag läser mer och mer om att folk börjar få upp ögonen för att allt fler amerikaner inte kan leva på minimilönen och att den måste höjas. Allteftersom de välbetalda medelklassjobben försvinner och ersätts av lågbetalda servicejobb så växer det här problemet. Ja man kan få jobb i USA men lönerna är inte tillräckligt höga för att man ska kunna leva på dom. Ännu långt kvar till konceptet medborgarlön, men jag vill mena att USA nu är på väg att få upp frågan på dagordningen.
   Frågan har också ställts varför de fattiga i USA demonstrerar.

Comments are closed.