Politik

Mobilbryderi, HTC One (M8) eller Samsung Galaxy S5, vilken är bäst för dig?

Att köpa en ny mobil idag är betydligt mer komplicerat än för något år sen eftersom Apple inte längre är det självklara alternativet.

Själv har jag två mobiler, en Samsung Galaxy S3 och en Google Nexus 4. Frun har en Samsung Galaxy S4, så jag vet också hur den känns.

Nu släpps två nya mobiler samtidigt, HTC One M8 och Samsung Galaxy S5. Båda Dernier cri när det gäller mobiler och båda får habegäret att välla upp.

För mig är det idag tre faktorer som gäller för min nästa mobil. Den första är batteriet och hur längre det räcker. Och här är min Samsung Galaxy S3 rent bedrövlig. Det räcker en halv dag ungefär. Antagligen därför att jag har använder den varenda dag och mo bilbatterierna slits ut med tiden.

Då är min Google Nexus 4 betydligt bättre och räcker lätt en hel dag.
Samtidigt vill jag ha en så stor stor skärm som möjligt. Jag använder mobilen till att tidningar och även böcker, och jag märker att idag har jag trappat ner på min iPad därför att jag kan göra så mycket på min mobil.

Vet inte om jag skulle välja HTC One (M8) eller Samsung Galaxy S5. Får se när jag får chansen att titta på dom. Om det är någon som redan har den ena eller den andra så vore det roligt att höra vilken ni föredrar.

Pressklipp:
[tags]HTC One (M8), Samsung Galaxy S5, Mobiler, Senaste Mobiler, Mobilköp, Mobiler i USA, Populära mobiler i USA[/tags]

2 thoughts on “Mobilbryderi, HTC One (M8) eller Samsung Galaxy S5, vilken är bäst för dig?

  1. christoffer

    Jag har just nu samsungs note 3 och älskar den. En telefon med otroligt stor skärm som är perfect för att läsa och videos. Knappt ett år gammal och tror att nya Note 4 kommer vara bättre än galaxy s5 helt klart

Comments are closed.