Politik

Svensk fotojournalist och radarpar på besök i Seattle

peter camilla2

Radarparet Peter och Camilla i Seattle.

I Seattle över en helg så träffade jag det svenska radarparet inom media och PR, Peter och Camilla. Bilden visar med all tydlighet hur fans och kändisfotografer försöker ta sig igenom säkerhetskedjan i bakgrunden.

Om ni inte känner till Peters utmärkta Photos by Frantzell så kolla, den är värd ett besök.

För svenska turister som mest verkar flocka till New York, Florida, Las Vegas och Los Angeles så är västkuststäderna Seattle, Vancouver och San Francisco ett spännande alternativ. Speciellt för er som gillar storslagen natur, bo- och gångbara städer och frisk luft som kan tävla med Norrland.

Annars har det varit olidligt hett här i Seattle de senaste dagarna, t.o.m. hetare än i Silicon Valley.

[tags]Photos by Frantzell, Peter Frantzell, Camilla Frantzell, Svenskt i Seattle [/tags]

4 thoughts on “Svensk fotojournalist och radarpar på besök i Seattle

 1. San

  Lennart

  Jag har åkt många gånger till Vancouver, eller rättare sagt jag har åkt på skidsafari i västra Kanada. Det anser jag definitivt vara värt 13 timmars flygresa och 9 timmars tidsskillnad, men man får stanna i två veckor. Seattle, nja…

  San Fransisco åker jag till oftare än du tror, eftersom min frus bror bor där. Det gör även svenskar också, det ligger nämligen på topp 10 listan över populäraste resmål. Så du kan lugna ner dig 🙂

  1. Lennart

   San: Själv reser jag hellre direkt i 12 och en halv timme än att jag flyger halva tiden med byte i t.ex. Chicago. Och sen beror det givetvis också mycket på hur länge eller kort man sen stannar innan man måste resa tillbaks igen.

  1. Lennart

   San: Var är din äventyrslystnad? Tänk om Vikingarna och Columbus hade tänkt på det sättet? Och tänk vad du får för några extratimmar? Storslagen natur, Seattle, Vancouver, San Francisco, istället för gamla tråkiga New York.

Comments are closed.