Politik

På spaning i Göteborg: ja men har tjejerna verkligen stulit de blå filtarna?

de blå filtarna

På spaning i Göteborg hittar jag en mängd oväntade saker. Som en grupp tjejer i slottsskogen, på bilden ovan. Klädda i blåa filtar.

filtar

Filtar på café i Haga.

Lyckligtvis hade jag just besökt Haga och där upptäckt att man lägger ut filtar på stolarna på uteserveringarna på hösten. Så med min unika logiska slutledningsförmåga så drog jag slutsatsen att tjejerna hade lånat filtarna på ett närliggande café.

Eftersom det onekligen var rätt kallt.
Och säkert också hade till avsikt att lämna tillbaks dom.

Om inte så kanske den här bilden kan användas som spaningsmaterial.

Pressklipp: Expressen,SR

[tags]Filtar i Göteborg, Haga i Göteborg[/tags]

4 thoughts on “På spaning i Göteborg: ja men har tjejerna verkligen stulit de blå filtarna?

  1. Lennart

   Christoffer: Ha ha, jo det stämmer kanske. Om inte annat så är ständigt fnitter rätt irriterande.

   Frågan är i så fall bara varifrån de rymde. Kanske ett behandlingshem för fnittriga människor. En fnitterakut m.a.o.?

 1. Christoffer

  Den blå färgen fick mig direkt att tänka på lokalt närliggande mentalsjukhus, att de skulle ha rymt.

  1. Lennart

   Christoffer: Jo det gjorde jag också. Men mentalsjukhusen lades ju ner för decennier sen. Och tjejerna verkade så fnittriga att jag fick för mig att dom suttit på ett närliggande kafé och sen gett sig iväg på upptäcksfärd.

Comments are closed.