Politik

Bloggar, bilder och sociala nätverk. USABloggen nu även på Instagram

Instagram slider

Bilden är klickbar.

När jag började blogga för tio långa år sen såg såg världen helt annorlunda ut än den gör idag. Det fanns ingen YouTube, inga billiga mobilkameror, och ingen läste bloggar i mobilen.

Idag handlar allt om sociala nätverk, bilder och mobiler, och det är därför som jag nu har lagt till en länk till Instagram där jag kommer att ladda upp bilder jag tar och kommenterar. Och som ni som har ett Instagram-konto också kan kommentera och titta på. Ni kan också följa USABloggen på Instagram.

Bloggen kommer annars att fortsätta som tidigare, men Instagram gör det möjligt för mig att blogga bilder som kanske inte behöver så mycket text för att förklara. Vi får se.

Orsaken till att jag gör det nu är att överallt där vi går i Malmö så har affärerna Instagram. Det gör det möjligt för en affär att lägga ut bilder på nya varor, nya böcker, nya rätter, nya händelser, och på det sättet lätt bygga upp ett socialt nätverk för butiker och affärskedjor.

Och om någon använder Instagram och har erfarenheter som ni vill dela med er av så säg gärna till.

Det jag mest ogillar med Instagram är att man väldigt enträget lockas att följa allehanda filmstjärnor och annat löst folk. Men det är ju något man kan strunta i.

Mer om Sociala Medier

Pressklipp:
Expressen,Expressen

Instagram

[tags]Instagram USABloggen, Använda Instagram [/tags]