Politik

Världens vackraste korvjsö, tidigt en morgon vid San Francisco-bukten i Silicon Valley

fostercity2

Foto USA-bloggen. Foster City kl 06:10 på morgonen 17/11/2014

Tidigt i morse i Foster City. En brandvarnare som aldrig vill sluta. Så jag gick ner för fyra trappor, ut i den ljumma Kaliforniska morgonen och vandra utefter den här lilla korvsjön. Som egentligen är anlagd och ligger alldeles invid San Mateo-bron över San Franciscobukten.

Jag hade som vanligt vaknat kl 04:00 och sen kört in till jobbet. Nu var det var alldeles tyst och mörkt. Man kunde ana en morgonrodnad i öster. Vattnet var spegelblankt, här och där skymtade några ankor. Och sen på motsatta stranden de här villorna som speglade sig i vattnet.

En idyll om någon. Efter 45 minuter hade brandvarnaren slutat tjuta. Jag gick in i byggnaden igen och just som jag hade satt igång med att programmera så gick brandvarnarhelvetet igång igen.

Brandvarnare och pittoreska korvsjöar alltså är dagens text.

Och om bilden är aningen grovkornig så beror det på att jag använde min mobil.

[tags]Foster City och brandvarnare, Foster City och ankor, Foster City Silicon Valley[/tags]

2 thoughts on “Världens vackraste korvjsö, tidigt en morgon vid San Francisco-bukten i Silicon Valley

    1. Lennart

      Marcin: Tack, jo det gör jag också. Ska försöka ta litet mer bilder härifrån med min mobil framöver.

Comments are closed.