Politik

Är det någon som kan rekommendera en flyttfirma till USA?

Flyttdax

Jag har ett tjugotal inramade reproduktioner och inglasade planscher i storleksordningen på omkring en gånger ggr en halv meter eller så som jag vill flytta över från Sverige hit till USA. Säg att allihop som mest allra väger mellan 50 och 75 kg. Dvs inte någon speciellt stor vikt men ändå för stor för att man bara kan det det till posten och be dom hantera det. Allt är packat och klart. Det enda som behövs är en firma som kan ta hand om de inpackade paketen och sköta frakten till USA.

Om någon kan tipsa om en pålitlig flyttfirma som man kan anlita som skulle kunna ta hand om en sån här mindre flytten utan att ta ohemult mycket betalt så vore jag jättetacksam.

USABloggen.se
USABloggen på Twitter

Pressklipp:

[tags]Flyttfirmor, flytt till USA [/tags]

6 thoughts on “Är det någon som kan rekommendera en flyttfirma till USA?

 1. H2

  Lennart, jag vet ett billigt och bra sätt att få hit prylar (SoCal) om det kan vara ett alternativ, skicka mig ett PM

 2. Ann-Katrin Roth

  P.S. Jag använde mig av en firma inom stadsbudskontoret som täckte Ångermanland. Länken visar Stockholmsområdet. Det kanske finns i andra landsdelar också.

 3. Ann-Katrin Roth

  Lennart: Jag använde mig av stadbudskontoret när jag flyttade arvegods till USA. De gjorde ett bra jobb. Min flytt var lite större med några mindre möbler, tavlor och lådor med porslin. Det var en viss summa för ett visst antal kubikmetrar.

  http://www.stadsbudskontoret.se/

Comments are closed.