Politik

USABloggen tillbaks men den kommer att genomgå en hel del förbättringar under helgen

Silicon Valley, rainfall, South Bay, from above, Alaska Airlines jet, California, USA

När min blogg plötsligt och helt utan varning kraschade på sitt webbhotell i hjärtat av Stockholm så insåg jag plötsligt att jag borde uppgradera bloggen och börja använde ett modernare s.k. Tema plus att integrera den bättre mer sociala medier.

Efter en hel del arbete så har jag alltså lyckats få bloggen på fötter igen. Vissa saker är ännu inte helt återställda, men det kommer. Jag försöker t.ex. bli av med gravatarerna i kommentarna , men det får bli i morgon.

Men förändringar kommer, bl.a. ett modernare Tema och litet andra nyheter. Så om bloggen plötsligt skulle ändra utseende under mellandagarna så har det sin förklaring i det.

Inom parentes kan sägas att WordPress, som jag använder som bloggverktyg är en bebis som bara en mamma kan älska. Jag skulle helst vilja flytta över till Tumblr, men jag har alltför mycket material här på WordPress för att göra det möjligt just nu.

Det viktigaste är att ha en bra mobil version av bloggen, och det är det jag tänker satsa på framöver. Mer om detta senare.

Och om någon har några önskemål eller förslag om layout, mobila appar och innehåll så vore jag mycket tacksam.

Om fem år så kommer ett överväldigande antal av alla läsare hur som helst att läsa bloggen i mobilen.

3 thoughts on “USABloggen tillbaks men den kommer att genomgå en hel del förbättringar under helgen

 1. A.E

  Jag hittade den via google. Det är just pga IT-industrin jag finner området intressant då jag för närvarande studerar ämnet hemma i Sverige.

 2. A.E

  Håller nog inte med om att WordPress som verktyg kan jämföras med en bebis som bara en mamma kan älska.

  I övrigt en mycket intressant blogg som jag nyligen upptäckt, den hjälper till att nära min dröm om att någon gång bo i området kring San Fran. Håller på och läser mig bakåt.

  1. Lennart

   A.E.: Kul att du upptäckte bloggen. Om du kan berätta hur du upptäckte den så vore det kul att höra. Ja San Francisco är en mycket fin stad och just nu jättepopulär på grund av IT-industrin. Jag kommer att skriva rätt mycket om just San Francisco under de närmaste månaderna eftersom det är så mycket på gång där nu.

Comments are closed.