Politik

WIX Lounge, kontorshotell för dig som vill börja din bana som IT-entreprenör i San Francisco

wixlounge

San Francisco gentrifieras och snart finns det en inkubator i varje kvarter. Inkubatorer, för dom som inte känner till dom, är glorifierade kontorshotell där man kan hyra en plats vid ett skrivbord, mingla, lyssna på föredrag , träffa mentorer och även få visst ängelkapital.

Wix Lounge är ett av de många kontorshotellen/inkubatorerna i San Francisco. Som har den fördelen att det första halvåret är gratis.

Perfekt för dig som vill starta eget i San Francisco.

Längst ner på stegen ligger alltså de regelrätta kontorshotellen. Ett steg ligger inkubatorerna och längst upp acceleratorerna. Där man antas på en – oftast – tre-månaders kurs för att snickra ihop en app, få mentorer och chansen att få tillgång till riktigt riskkapital.
Som jag redan har skrivit om ett flertal gången.

Pressklipp:
DN