Politik

Koding.com, och pythonanywhere.com/, lär dig programmera direkt i datormolnen!

Koding.com

I takt med att behovet av kunniga programmerare växer så skjuter även nya tjänster som gör det enklare för mannen på gatan att lära sig att programmera. Och eftersom vi lever i datormolnens förlovade tid så finns de nya tjänsterna och programmeringsmiljöerna huvudsakligen i datormolnen. Främst då på Amazons Datormoln.

Men de här tjänsterna tillhandahålls inte av Amazon utan av företag som Koding.com och Pythonanywhere.com som har byggt en lättanvänd programmeringsmiljö mot AWS’ gränssnitt.

Det är så här som allt fler människor idag lär sig programmera. Och det rör sig om människor från alla slags samhällsskikt och jobb. Människor som inser att framtiden tillhör programmerarna och som vill bli en del av den snabbt växande programmeringsvärlden här i Silicon Valley, Seattle, Vancouver, Beijing, Stockholm, Berlin, Nairobi och resten av världen.

Och om du är en av dom så bör du absolut kolla Koding.com och Pythonanywhere.com.