Politik

Hank Williams’ country spiritual I Saw the Light till Ebba Busch och de nya militanta Kristdemokraterna

Det var ett tag sen jag hade musik här på bloggen. Jag växtre faktiskt upp i en helt omusikalisk familj och det var först när jag fick tillgång till webben och speciellt till YouTube som jag började lyssna på musik. Nu kan jag inte blogga utan musik.

Och jag brukar dela med mig av musik som jag gillar. Speciellt amerikansk musik.

Innan vi spelar Hank Williams Sr.s berömda och totalt töntiga I Saw the Light från 1947 för de nya militanta svenska Kristdemokraterna så vill jag erkänna att jag gillar både K.G. Hammar och Anna Lindman fast av olika skäl. K.G. Hammar för att han är en mycket sympatisk, upplyst och intelligent person som jag gärna satt bredvid på en flygning över Atlanten, eller på Öresundståget.

Och Anna Lindman är jag svag för måste jag erkänna. Och hennes program Annas Eviga är litet småmysigt.

Vilket gör det än viktigare än någonsin att de nya militanta KD ställs i skamvrån för Ebba Buschs försök att föra in den amerikanska kristna högerns vedervärdiga politik i Sverige.