Politik

Födelsedagstårta i sommarhettan i Silicon Valley

Tags: ,
via Instagram http://ift.tt/1VbfFGr

Frun var snäll nog att köpa den här födelsedagstårtan till min födelsedag.

9 thoughts on “Födelsedagstårta i sommarhettan i Silicon Valley

 1. ~Charmkvarken~

  I Taiwan händer det att man havssaltar söt frukt som melon och ananas för att framhäva och balansera sötman.

  Således en taiwanesisk bagare? 85C-Bakery Café i San José? En kedja som började salta både kaffe och te, kaffet i toppskummet.

  I så fall kan jag tänka mig att tårtan var åtminstone saltad i det översta vita skiktet. Slutgissat.
  Trevlig helg!

 2. ~Charmkvarken~

  Det förklarar kanske varför tårtan var saltad men inte priset. Där föll min hypotes om den robotsliga faktorn, missöden vi får räkna med då robotar tar över jobben. Det är inte allom förunnat att skilja mellan socker och havssalt.

  1. Lennart

   ~Charmkvarken~, skillnaden mellan socker och havssalt är brutal i alla fall för människor. Kan för mitt liv inte förstå varför någon skulle komma på iden att baka en tårta med havssalt. Försökte min fru kanske förgifta mig? 🙂

  1. Lennart

   ~Charmkvarken~, det var faktiskt en kinesisk födelsedagstårta och betydligt billigare än 85 dollar 🙂

Comments are closed.