Politik

Om du inte läser Evan Williams inflytelserika Medium.com så vet du inte vad man pratar om inom IT-industrin i Silicon Valley

Medium

Twitter-grundaren Evan Williams, han var en av flera, startade för några år sne en gruppblogg som heter Medium och som har blivit en populär hemvist för alla inom IT-industrin som kan skriva litet längre artiklar på olika teman av intresse för oss inom IT och startupindustrin i Silicon Valley och på andra platser.

Det är en hemsida för tänkare och personer som inte bara är intresserade av riskkapital och den senaste web-teknologin.

Sajten skiljer sig helt från frågesajten Stack Overflow och de rätt förutsägbara IT-bloggarna TechCrunch , Pando Daily och Recode.

Om man till Medium.com sen lägger den oerhört populära kommunikationssajten USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Silicon Valley

3 thoughts on “Om du inte läser Evan Williams inflytelserika Medium.com så vet du inte vad man pratar om inom IT-industrin i Silicon Valley

  1. Johnny

    Som framgår vill ziocons öka konflikten mellan USA och Kina. USA anklagar Kina för cyberspioneri och stöld av teknik i MSM propagandan. IT-bolagen, Apple, Qualcomm, etc vill tona ner kritiken mot Kina och anpassa affärerna till Kinesiska villkor för att fortsätta ta del av världens största mobilmarknad.

    Petras kallar det militarism som spårat ur, då man söker konflikt även när det skadar landets egna intressen. Olika eliter inom USA i konflikt med varandras intressen.

    1. Lennart

      Johnny, den kinesiska mobilmarknaden är världens största och skulle aldrig ens existera om inte de kinesiska myndigheterna hade odlad den och hållit de stora amerikanska IT-bolagen på avstånd. Nu kan man givetvis säga att det låg politiska orsaker bakom, men samtidigt råder det inga som helst tvivel om att hade man följt EU:s frihandelsväg så hade den inhemska Kinesiska marknaden idag varit en skugga av dagens.

Comments are closed.