Politik

Information om Kungahuset för alla nyanlända flyktingar, även du kan dra nytta av den här dagsfärska informationen

Carl_XVI_Gustaf_03_500x415

Men tanke på att nära 200 000 asylsökande flyktingar nu anländer till Sverige så är det viktigare än någonsin att de snabbt slussas in i det svenska folkhemmet. Och ingenting är mer svenskt och mer folkhemskt än Sveriges konung.

Som det nu är så är gränserna öppna och flyktingarna sätts på tåg i Trelleborg och Malmö och kan hinna så långt norrut som till Södertälje södra innan dom ens vet vem Sveriges, Götes och Vendes konung egentligen är. Det finns rapporter om utmattade flyktingar som i tjogtals har kastat sig på golvet på X2000-tåget till Stockholm, dragit fram sina kompasser och vänt sig mot Stockholm, för att hälsa på vad de har varit övertygade om var Sveriges Konung. Tills det visade sig bara vara var en helt vanlig och typiskt lönnfet konduktör, eller tågvärd som det numera kallas, som kom in för att kolla biljetterna.

Så för att göra invandrarnas inslussning i det svenska samhället mindre stressigt och så smidig som möjlig, så följer nu utdrag ur skriften “Sveriges Konung för Invandrare” eller ملك السويد للمهاجرين som den också heter på arabiska: (en samisk version är också under utarbetning)

1) Sveriges Konung är utsedd av Gud.
2) Gud är utsedd av Riksdagen
3) Riksdagen är utsedd av folket.
4) Folket är utsett av Konungen.
5) Sveriges valspråk är Konungen framför allt.
6) Konungens valspråk är Härtill är jag nödd och tvungen.

Konungen tituleras “Eders Högvälkomne Majestät, konung av Götaland, Svealand, Norge, Saudi Arabien, Gotland, Öfvre Östermalm, delar av Norrland, Skåne, Estland och Bollnäs.

Konungen är tillika hertig av Västerbotten, Norrbotten, Söderbotten, Österbotten, Öland, Norra Ishavet, Europaväg 4, Gotland, Pilsner, Minnesota och norra Kina (förutom provinsen Hebei).

Konungens efternamn är hemligt och bevakas av Säpo och MUST. Hans förnamn är Carl Gustaf Beatrice Folke Muhammed Hubertus Ikea XVI. Konungen är Kristen, Muslim, Folkpartist och hedersmedlem av Svenska Ornitologiska Sällskapet.

Kungen har varit gift två gånger. Första gången, som alla svenska män i hans generation, med Lill-Babs Svensson. Äktenskapet varade från den femte till den sjätte februari 1957 när det annullerades av en enhällig riksdag.

Andra gången, liksom tusentals svenska män, med kändisen Agneta Sjödin. Kungen låg ute i havsbandet med sin torpedbåt T46 för att försöka torpedera Republikanska Föreningen som hade årsmöte på hemlig plats på Ålands hav. Kungens försök att få in en torped i torpedtuben på akterdäck på sin torpedbåt misslyckades eftersom kungens torped var för liten. Agneta Sjödin hjälpte konungen att lägga allt till rätta och belönades med Serafimerorden, Svenska torpedsällskapets guldtorped, en gratis bikini med Sveriges vapen i guldlame, Svenska Simförbundets förtjänsttecken i silver, en ostkaka som blivit över i kylskåpet på T46an och förtjänstmedaljen Illis Quorum i femhundrade storleken. Kungens äktenskap med Agneta Sjödin rämnade när det visade sig att hon redan sedan dagen innan hade gift sig med dragspelsvirtuosen Calle Jularbo, 70 är äldre än hon.

Konungen talar ett språk som endast kan förstås av en speciell tolk som står alldeles bakom hans majestät och buktalar samtidigt som hans majestät rör på läpparna.

Kungen är två och en halv meter lång och kan springa 100 meter på 8,9 sekunder.
Kungen är Sveriges intelligentaste man med en IQ på 91827272736454 decibel. (Mätt i motvind)

Kungens uppgifter är att: förbereda sig för att öppna Sveriges Riksdag (6 månader), Öppna Sveriges Riksdag (en timme) och vila ut efter att ha öppnat Sveriges Riksdag (6 månader).

Kungens högra öra är av plast. När kungen gick på LundsbergsSigtunaskolan så skulle han lära sig spela tuba. Nyfiken som alltid så stack kungen huvudet i fel ända av tuban och fastnade. Det tog den internationellt plastikkirurgen Benjamin Druva två år att få loss tuban, varvid kungens högra öra följde med.

Kungens högra öra finns att beskåda i kungamuseet i Nordingrå.

Kungen är svåger med Vladimir Putin, Ulf Lundell, Barack Obama, Påven, samt med den berömde norske upptäcktsresanden Ulrik Fjundalen som upptäckte Borås. (1967)

Kungen läser den här bloggen och kommenterar ofta och gärna under pseudonymen “Johnny”

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kungahuset

3 thoughts on “Information om Kungahuset för alla nyanlända flyktingar, även du kan dra nytta av den här dagsfärska informationen

  1. Christer W

    Martin, det spelar ingen roll, han tror att det är Örebro vart än han är.
    Tur att han har privatchaufför.

  2. MartiN

    Detta stämmer! Förutom att Hans Högdragenhet faktiskt gick på Humanistiska Läroverket i Sigtuna och inte på det det däringa Lundsberg…

Comments are closed.