Politik

In Case of Selfies, någon har varit här före oss

incaseofselfies

I bland får jag insikten att någon har varit här före mig själv, någon som tänker som jag, som ser vad jag ser, som vet hur den moderna IT-världen ser ut precis som jag själv.

Sista gången jag hade den känslan var ute på den grandiosa Canada Place i Vancouver, där jag såg en liknande skylt.

Här i Falkenberg är omgivningarna inte riktigt lika grandiosa. En äldre man med käpp som promenerar längs Ätran i skymningsljuset. Några bilar kommer farande över Tullbron, en svag vind från det disiga havet. Annars mest tomhet och ensamhet. Kylan gör sig kännbar.

Men någon har bevisligen varit här med sin skylt som för några ögonblick förenar Canada Place i min nordamerikanska favoritstad Vancouver med min svenska favoritstad Falkenberg.

Ett ögonblick i tiden.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Sverige

4 thoughts on “In Case of Selfies, någon har varit här före oss

 1. ~Charmkvarken~

  Givetvis fordrar det en viss research innan resan via Google Maps.

  Skylten är fyndig och borde uppmärksammas av Turistnäringen ute i landet.

 2. ~Charmkvarken~

  Antingen en dubbelgångare eller så har gåtan med den extra resväskans innehåll nu fått sin efterlängtade förklaring: peanut butter, en bunt skyltar, krysskruv samt en batteridriven skruvdragare.
  😀

  1. Lennart

   ~Charmkvarken~, Man kanske skulle tänka på det till nästa år. Gå runt och sätta upp såna här skyltar. Det viktigaste sen är ju att kolla för hashtaggen på webben för att se hur många som har använt dom. Den finns faktiskt en hel del som har använt hastaggen #tullbron på Instagram:
   http://www.pikore.com/tag/tullbron Dock inte alla som Selfie.

Comments are closed.