Politik

Reklampolicy for bloggar, kan någon bidra med idéer?

Oggi Advertising Billboard (Fixed#1).JPG

Efter att ha fått kritik av en läsare, roger, så är det uppenbart att det är bra att ha en klart formulerad reklam-policy här på bloggen. Som jag lätt kan hänvisa till om någon hugad intressant skulle uppenbara sig. Så därför tänkte jag vända mig till eventuella läsare med frågan: hur bör en klart formulerad reklampolicy för en blogg se ut?

Har jag bara en sådan så kan jag lätt hänvisa eventuella intressenter till den och veta att om dom bara accepterar reglerna så är det fritt fram för dom att placera annonser här på bloggen.

Men det här är ingenting som jag själv är expert på, konstigt nog kanske. Man det är något som har legat i bakhuvudet ett tag att det vore bra att ha. Så om någon har några insikter och åsikter så säg gärna till så ska jag lägga ut den.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien