Politik

Julklappsbloggen: En MacBook Air till dig själv, dina barn eller dina säkerhetsvakter

MacBook Air

Alla som går på hackathons eller som besöker det blygsammaste av svenska stadsbibliotek vet att en förkrossande majoritet av alla kidsen har MacBooks och de riktigt coola har en MacBook Air. Dom är verkligen värda att äga och dom är oändligt mycket lättare än de allra flesta Windows-maskiner. Och dom startar också blixtsnabbt på grund av sina SSD-diskar.

Nackdelen är att dom är dyra, och att om dom måste reparerar, och det händer rätt ofta, så kostar det skjortan. Så såna här bärbara datorer är till för dig som kan slänga pengar omkring dig utan att blinka.

Om du vill ha em MacBook Air för att programmera så bör du köpa en 13:tumsmodell med 8 GB minne. Det positiva är att du kan stoppa den i ryggsäcken och knappast ens känna att du har en dator på ryggen.

Så nästa gång du kastar dig på SAS-planet till New York, säte A1, för att impulsshoppa inför Julen så glöm inte att köpa några dussin MacBook Air till alla dina barn, dina närmaste vänner och dina livvakter. Det ger dig status som få andra saker.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Datorer

One thought on “Julklappsbloggen: En MacBook Air till dig själv, dina barn eller dina säkerhetsvakter

  1. Bosse

    Ja antingen kan man spendera sina surt förvärvade slantar på de senaste (icke prisvärda) Apple-grejerna eller också kan man programmera på en gammal stationär dator som man kör Linux på och komplettera med en enkel bärbar “Windowsapparat” för några tusenlappar. För även om det kan vara frestande att äta hummer hela dagarna så lever man precis lika bra på vanlig husmanskost. 🙂

Comments are closed.