Politik

#NotMyAbuela: Hillary Clinton förolämpat USA:s latinamerikaner

Hillary Clintons presidentkampanj är en koloss på lerfötter, som en blödarsjuk i ett glasbruk. Amerikanerna vill inte ha politiska dynastier, och allra minst vill de ha yrkespolitiker som Hillary Clinton som ständigt förnyar sig själv, introducerar sig själv, och som är alltid är alla amerikaners bästa vän.

Som nu senast när Hillary Clinton trodde sig kunna vinna över några miljoner latinoväljare genom att framställa sig som en kramgo’ latinamerikansk mormor.

Något som blev litet för mycket av det goda för USA:s latinamerikaner. Kolla poddavsnittet ovan.

För Hillary Clinton handlar det alltid om Hillary Clinton och inte, som för Bernie Sanders om att bygga ett bättre och mer rättvist samhälle.

Hon var USA:s utrikesminister från 2009 till 2013 om vilket det har sagts att observers have noted that there was no signature diplomatic breakthrough during it nor any transformative domination of major issues, se Wikipedia-artikeln. Hon flög och for och flög och men det blev inga resultat. Hon brann inte för någonting uträttade ingenting. Sen kom John Kerry och öppnade Kuba och Iran, bl.a.

Clinton misslyckades katastrofalt för sju år sen, bl.a. för hennes häpnadsväckande lögn om att ha varit utsatt för krypskyttar i Bosnien. Ingenting tyder på att hon har lärt sig från det nederlaget.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien