Politik

Annandag Jul på Shoreline Park i Mountain View och University Avenue i Palo Alto

Shoreline park1

Shoreline Park mot San Franciscobukten och bergen i öster.

Shoreline park

Shoreline Park mot väster

Palo Alto.Lytton Plaza

Lytton Plaza vid University Avenue i Palo Alto

Trots att man inte firar Annandag Jul i USA så behöver ingen i familjen jobba eftersom det är lördag. Så vi tog bilden ut till Shoreline Park, ett friluftsområde vid San Franciscukten som lika gärna kunde ligga i Sverige, och strosade runt litet i det soliga vädren.

Efter det körde vi norrut till den exklusiva staden Palo Alto som är Silicon Valleys Ground Zero, och gick runt litet på den ikoniska gatan University Avenue. En förvånansvärt blygsam gata som trots sin ikoniska ställning och alla sina power-människor nästan lika gärna kunde ligga i Bollnäs. I alla fall den västra delen.

En strålande vacker Annandag Jul med lagom många människor ute på gator och vägar.