Politik

Mitt Kaliforniska apelsinträd

Tags: ,
via Instagram http://ift.tt/1Zg1reS

4 thoughts on “Mitt Kaliforniska apelsinträd

 1. Johnny

  Marcin. Det har varit många stjärnklara nätter här med Karlavagnar och Orionsbälte och allt vad det heter. Vulkanen Tejde är spaniens högsta berg och skall ha ett av världens bästa observatorium. Molnformationerna är fantastiska här i söder med hav och berg så nära varandra. Förvånad över att det blåser så lite här med allt hav runt omkring.

 2. Lennart

  Kul att höra. Jo jag misstänker att Te driffa och Silicon Valley är rätt lika. Speciellt vad beträdrar natur och växtlighet.

 3. Johnny

  Very nice!

  Finns gott om apelsinträd här på Teneriffa, mycket vackra. Det är 24 grader varmt på dagen och 17 grader kallt på natten i början av januari, ingen tropisk värme här på 27:e subtropiska breddgraden på södra Teneriffa, men bästa vädret i EU helt klart och bättre än minus 17 i Stockholm. Ett stort, rikt och välmående turistområde med många fina villor, lägenheter, hotell, barer och restauranger i överflöd, folk både solar och badar, ca 19 grader celcius i vattnet. Här talas mest engelska, tyska, skandinaviska och en del spanska. Ett mordernt kroppsspråk och fransk mimik löser de flesta kommunikationsproblem. Kanariöarna är ett bra vinterparadis om man vill vara borta från mörkret och kylan samt massinvandringen i Sverige under vinterhalvåret.

Comments are closed.