Politik

Hur mobilteknologin äter världen: Mobile Is Eating the World (2016)

Vi har det statiska Internet och sen har vi det mobila Internet. Men som riskkapitalisten Benedict Evans skriver, så håller det mobila Internet på att äta upp hela världen, och med den även det statiska Internet.

Och för dom som inte känner honom så jobbar Benedict Evans på riskkapitalföretaget Andreessen Horowitz i Menlo Park i Silicon Valley och har på kort tid blivit en av USA:s största experter på just mobilindustrin.

Han Twittrar på Benedict Evans

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien

3 thoughts on “Hur mobilteknologin äter världen: Mobile Is Eating the World (2016)

  1. Johnny

    Tack för Benedicts Evans, han är intressant läsning om den tekniska utvecklingen. Jag minns när jag köpte en billig scanner för 5000 kr till min Windows PC någon gång på 1990-talet. Idag laddade jag ner en gratis Android app som heter “Tiny Scanner” till smartphonen. Billigare än så blir det inte.

Comments are closed.