Politik

Kroppselektronik expanderar till Sensoria Fitness Smart Socks och Wilson X Connected Basketball

Kroppselektronik är är för att stanna och jag använder själv mitt Microsoft Band 2 varenda dag. Kroppselektronik är nära kopplad till sakernas internet och inom en inte alltfr lång framtid så kommer alla våra kläder att vara smarta kläder, försedda med allehanda sensorer som kommer att kunna mäta allt o oss som vi överhuvudtaget vill.

Gregory Schmidt skriver i New York Times: Fitness Trackers Move to Earphones, Socks and Basketballs

They look odd, but the Smart Socks from Sensoria Fitness offer a lot of benefit. With textile sensors woven into the plantar area, the socks transmit data to a mobile app via anklets connected to the socks.

As cumbersome as that sounds, the socks are comfortable and the anklets are unnoticeable and stay securely attached. When used with the Sensoria Fitness app, the socks produce a wealth of real-time feedback on cadence, foot landing, pace and speed (for instance, I found out that I landed on my heel too often when I ran). A pair of socks comes with one anklet; a second anklet is $159.

Smarta kläder och smarta basketbollar. Och vad kommer sen? Smarta tår, smarta öron?

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien