Politik

Donald Trump återvänder från de döda, räddar skinnet genom att angripa Hillary Clinton?

Tags:

Donald Trump - Caricature

Efter sitt katastrofala uppträdande efter masskjutningen i Orlando,
med ett republikanskt uppror på halsen och med en bara miljon dollar i banken så försöker Donald Trump om det är någon som minns honom, nu rädda skinnet fram till det republikanska konventet i Cleveland i Ohio den 18-21 juli.

Och det enda sättet han kan göra det, förutom att ha sparkat sin kampanjchef, är att angripa Hillary Clinton.

Alan Rappeport skriver i New York Times: Donald Trump Returns Fire, Calling Hillary Clinton a ‘World-Class Liar’

Donald J. Trump delivered a scathing attack on Hillary Clinton’s record on Wednesday, accusing her of being a “world-class liar” and incompetent while trying to lay out a positive vision for America in a major speech intended to put his sputtering presidential campaign back on the offensive.

The remarks came amid a rough stretch for Mr. Trump, who this week fired his campaign manager, reported weak fund-raising numbers and was trailing Mrs. Clinton in most polls. Seeking to regain his footing, he unleashed a torrent of criticism at his rival interspersed with his own policy proposals.

“Hillary Clinton wants to be president, but she doesn’t have the temperament, or, as Bernie Sanders said, the judgment, to be president,” Mr. Trump said.

Den enda frågan som är av intresse i den här tvåloperan är om Donald Trump kan förhindra att det republikanska etablissemanget stoppar honom på konventet eller inte. Alla är idag överens om att om Donald Trump blir republikanernas presidentkandidat i juli så kommer partiet att förlora stort mot demokraterna under Hillary Clinton. Jag tror inte att det är helt säkert, men hur som helst, Donald Trump befinner sig på mycket tunn is f.n.

Pressklipp:
GP,SR

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien

9 thoughts on “Donald Trump återvänder från de döda, räddar skinnet genom att angripa Hillary Clinton?

 1. cmo

  Den här devota dyrkan av Trump som den “starke mannen”. Det måste väl vara något homoerotiskt iaf när det gäller de manliga fanboysen?

  1. Lennart

   cmo, jo i alla fall när det gäller “Johnny” är det uppenbart. Det är tydligt att han har oerhört svårt med feminister och kvinnor i högsta allmänhet.

  1. Lennart

   “Johnny”, nu vet du redan att om du gör utfall mot USA:s HBT-befolkning så raderas dina kommentarer.

   1. Johnny

    Vad är det för Orwellsk kommentar? Min kommentar ställde frågan om vänstern och Clinton skall prioritera muslimer eller homosexuella? Du försöker bara blanda bort korten i stället för att svara på frågan. Sedan svartmålar du mig i stället för vänsterns vansinniga politik, plus att du tar bort länk till Milo som är gay och mycket vältalig, det är du somväljer att diskriminerar homosexuella genom att censurera alla som inte stämmer överens med din vänsterextrema världsbild. Visa att du kan argumentera i stället för att censurera, men när du inte har några argument så väljer du att censurera, det är svagt och fegt.

 2. Peter Andersson

  Jättestora kampanjkassor och fund raising verkar inte ha så stor betydelse längre – fråga Jeb Bush…

  1. Lennart

   Peter, det är en komplicerad fråga. Utan miljonbelopp så är man chanslös men även med miljonbelopp så är en seger inte garanterad.

Comments are closed.