Politik

Hos tandläkaren, med den senaste teknologin

Tags: ,
via Instagram http://ift.tt/2a2X1S1

4 thoughts on “Hos tandläkaren, med den senaste teknologin

 1. Arne

  Bossebus, jag håller med dig. Förutom det i nedre högra hörnet, har jag sett detta hos min tandläkare minst 5 år tillbaka. Det nedtill höger verkar vara tanduppsättningen på rad plus noteringar, med gissningvis hur normal stråldosen blev för röntgenbilden längst ned.

  1. Lennart

   Arne, kul att få reaktioner på bilden. Det är ofta så att jag får intressanta reaktioner på bilder som man tror ingen skulle bry sig om. Men det är mycket ovanligt att svenskar får se amerikanska röntgenbilder och vice versa.

 2. Bossebus

  Men herregud,detta har min tandis och tandhygienist haft i minst 10 år! Eller menar du att den körs av AI? 😉

Comments are closed.