Politik

Större kan det knappast bli: Pokemon Go redan större än Tinder

Vad som gör Pokeomon Go-spelet så spännande är att det utspelas i den riktiga världen med kroppselektronik och förstärkt verklighet. Det är lätt att kolla i mobilen eftersom spelet är gratis.

Det är också lätt att se hur spelet skulle kunna vidareutvecklas med AI och annan funktionalitet. Plus hur den här modellen också skulle kunna användas för seriösa appar. Vilket givetvis är vad som gör Pokeomon Go-spelet så spännande.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien

4 thoughts on “Större kan det knappast bli: Pokemon Go redan större än Tinder

        1. Lennart

          Christoffer, nej inte än. Jag är mest intresserad av den här appen på grund av teknologin. Som är fascinerande. Det är såhär som framtidens mobila appar kommer att se ut. Med kroppselektronik, förstärkt verklighet, AI givetvis och saker man kan köpa på appen, s.k. in-app-purchase.s

Comments are closed.