Politik

Andreessen Horowitz om: Med mjukvara kan vi programmera världen

Tags:

Med mjukvara och datormolnen kan vi programmera världen. Något so syns i alla nya rapporter om hur robotar blir allt bättre på att ta över jobb från oss människor, om AI och kognitiva datorsystem som från datormolnen automatiserar allt fler tjänster, från Wall Street till Sjukhus.

Andreessen Horowitz podd är en av de bästa källorna får hur riskkapitalet här i Silicon Valley tänker om framtiden.

This episode of the a16z Podcast covers all things distributed systems — encompassing cloud and SaaS; A.I., machine learning, deep learning; and quantum computing — to the role of hardware; future interfaces; and data, big and small. Podcast guests Marc Andreessen and Ben Horowitz (in conversation with Scott Kupor and Sonal Chokshi) also share the one piece of advice from a management and go-to-market perspective that all founders should know. And finally, why simulations matter… and what do we make of our current reality if we are all really living in a simulation as Elon Musk believes?

Kolla deras podd i början på det här inläger.

Pressklipp:

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien