Politik

Only the Paranoid Survive, klantig Clinton olämplig som president

Hillary Clinton, 5/2016, New York Post Cover email

Hade Donald Trump inte visat sig vara an bisarr personlighetsstörd människa så hade han vid det här laget haft ett ointagligt försprång i presidentvalet. För Hillary Clintons beteende har varit så klantigt att hon visar att hon sannerligen inte passar som president eller som något annat heller för den delen. Det visa sig nu att det finns ytterligare tusentals e-postmeddelanden som har hackats och som kommer att släppas före presidentvalet.

Mark Landler och Steven Lee Myers skriver i New York Times: Hillary Clinton’s 15,000 New Emails to Get Timetable for Release

Questions surrounding Hillary Clinton’s email practices flared up again on Monday, with a Federal District Court judge ordering the State Department to provide a timetable for releasing nearly 15,000 new emails uncovered by the F.B.I. investigation of her personal email account and server while she was secretary of state.

The judge, James E. Boasberg, pressed the State Department to accelerate its review of those emails, which were on a disc that the F.B.I. turned over to the department in late July. These are emails sent or received by Mrs. Clinton that were not in the original trove of 55,000 pages handed over by her lawyers last year, and released in monthly installments until last February.

James B. Comey, the F.B.I. director, said the investigators had discovered thousands of additional work-related emails on Mrs. Clinton’s server during their inquiry. While Mr. Comey said he did not believe the emails had been “intentionally deleted,” he characterized Mrs. Clinton’s handling of her email at the State Department as “extremely careless.”

I sin kända bok Only the Paranoid Survive, från 1996 så skrev Intels Andy Grove att man som företagsledare måste ha järnkoll på sitt företag och de trender som riskerar att störta företaget i fördärvet.

Hillary Clinton är slapphänt, lat, ointresserad, egensinnig, och helt oförmögen att hantera hemlig information. Hon är helt opassande som president.

Gud vad jag och miljoner amerikaner saknar Bernie Sanders.

Nu rådet det ingen tvekan om att Donald Trump skulle vara oändligt mycket värre än Clinton som president. Men det betyder inte att USA:s närmaste fyra år kommer att bli positiva med en så klantig president som Clinton.

Pressklipp:
Expressen,Expressen 2

USABloggen på Twitter

Fler inlägg om Kalifornien

4 thoughts on “Only the Paranoid Survive, klantig Clinton olämplig som president

    1. Lennart

      Marcin, inte vad jag vet, men jag tack för att du tror att jag har tillgång till FBIs anställningslistor. 🙂

Comments are closed.