Politik

Stå-upp skrivbordet allt populärare i Silicon Valley och USA

Att stå framför ett förhöjt skrivbord har blivit senaste skriket i Silicon Valley. Även om det fortfarande bara är ett mycket litet antal som står upp. Men på den senaste hackathonen ställde så gott som alla programmerarna sina stolar på borden och sen sina bärbara datorer på stolarna och jobbade på det sättet.

En mycket bra ide.

Pressklipp:
DN

2 thoughts on “Stå-upp skrivbordet allt populärare i Silicon Valley och USA

  1. Bosse

    Här i Sverige har det hänt mycket på det här området på senare år. Numera verkar de flesta kontor ha gått över till höj/sänkbara skrivbord som gör det möjligt att alternera mellan stående och sittande ställning, och just det här med att kunna variera arbetsställning tror jag är bra för kroppen. Att sitta hela dagen är garanterat inte bra och allt färre gör det numera.

    1. Lennart Post author

      Bosse, jo den insikten har nu även nått Silicon Valley. Det enda konstiga är att det har tagit så lång tid. Jag minns hur tvingats sitta i möten som har varat fyra timmar eller längre. Folk som bara sitter och sitter.

Comments are closed.