Politik

Sprakande höst i Falkenberg. Storgatan framför S:t Laurentii kyrka! Kolla de våta kullerstenarna.

De som händelsevis läser den här bloggen kanske har märkt att jag inte längre använder mig av bilder från Yahoos Flickr som jag har gjort under fem år eller längre. Sedan några månader använder jag mig istället av inbäddade bilder på Twitter. Som gör det möjligt att hitta betydligt mer passande bilder från världspressen än tidigare. Som den här bilden ovan.

En ögonblicksbild från den sprakande hösten här i Falkenberg.

6 thoughts on “Sprakande höst i Falkenberg. Storgatan framför S:t Laurentii kyrka! Kolla de våta kullerstenarna.

 1. Bosse

  Tänkte att jag skulle kunna göra en sväng ner till västkusten nu under oktober men jobbet har tagit så mycket tid och energi den senaste tiden att det inte har varit möjligt. Nu får istället min särbo komma upp till mig om några veckor så det blir ingen västkustfärd för mig förrän till jul skulle jag tro. Det hade varit roligt att träffas över en fika eller en bit mat och diskutera lite men du kommer väl till Sverige fler gånger antar jag. Hoppas du haft en fin tid här i alla fall.

  1. Lennart Post author

   Bosse, jag förstår och jag har haft en kanontid här. Kommer givetvis tillbaks nästa år också.

 2. roger

  Jag ser inga bilder öht (förmodligen arbetsgivarepolicy bakom det – pc ie) däremot en länk till en sida som min arbetsgivare i samråd med McAfee inte låter mig öppna då den påstås ha certifikatfel.
  På androiden funkade det fint dock.

Comments are closed.