Politik

I Toronto på en serie IT-konferenser om Blockchain och annat

Tags:

DSC03087

Upp upp upp och iväg med ett väldigt dån med Air Canada från San Francisco-flygplatsen.

Jag gillar Kanada som jag har haft förmånen att besöka i tjänsten rätt många gånger under de senaste åren. Mest gillar jag Vancouver där jag utan att tveka skulle bosätta mig om jag bara hade råd. Den massiva kinesiska invandringen har dock drivit upp priserna så att det är helt omöjligt.

Gillar även Montreal och Calgary och så Toronto där jag är nu. En miljonstad med den modern flygplats som dock saknar Vancouvers billiga snabbtåg till och från flygplatsen.

Toronto ligger fyra timmars flygresa från San Francisco så jämfört med 11 timmar till Sverige är det nästan som ett litet skutt.

Hösten här i Toronto påminner mycket om den svenska, och kräver sin man och kvinna.

Befinner mig i min egen svit i ett hotell i stadsdelen Markham som är så fint att jag väntar mig att någon anställd ska komma fram till mig och fråga, ursäkta min herre men hör ni verkligen hemma här?

Nåja, vi får se hur det går.