Politik

En riktigt God Jul från San Francisco och USABloggen!

Ja vill bara tacka alla som har läst och kommenterat den här bloggen under året! Uppskattar verkligen ert intresse och engagemang! Hoppas ni alla får en riktigt avslappnande och mysig Jul på tröskeln till ett av de mest hotfulla år sen det Kalla Kriget som nu närmar sig med stormsteg.

Det är intressant att se hur Julklappsinköpen har förändrats under åren. Idag kan man köpa e-böcker på Amazon på Julaftons morgon, och även fysiska gåvor klarar man lätt några dagar före den stora dagen.

Julen är samtidigt sig lik. De nu vuxna barnen kommer hem fulla med planer på vad de vill göra. Sen är de ute halva natten med sina kompisar och sover halva dagen.

En innovation är att de nu kan ta Uber om de ska dricka. Säkert kommer det att bli precis samma sak med deras barn en gång i tiden.